Huis kopen
Aankoopmakelaar

Woning aankopen in Amsterdam

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Bij Poldermakelaars begeleiden we u door het hele aankoopproces. Onze ervaren makelaars helpen u bij het vinden van uw droomhuis, geven deskundig advies over de marktwaarde en voeren de onderhandelingen namens u. Wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen en gemak uw nieuwe woning kunt betrekken.

Aankopen
Huis verkopen Hoofddorp
Verkoopmakelaar

Woning verkopen in Amsterdam

Wilt u uw woning verkopen? Bij Poldermakelaars zorgen wij ervoor dat uw woning snel en tegen de beste prijs wordt verkocht. Met onze uitgebreide kennis van de Amsterdamse woningmarkt, zorgen wij voor een optimale presentatie van uw huis. Van professionele fotografie tot doelgerichte marketingstrategieën, wij nemen alle stappen om uw woning aantrekkelijk te presenteren aan potentiële kopers.

Verkopen
Hypotheek advies Poldermakelaars Hoofddorp
Nieuwbouw

Nieuwbouw in Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in nieuwbouwprojecten? Poldermakelaars & Leopardi werkt samen met gerenommeerde projectontwikkelaars om u een breed aanbod van nieuwbouwwoningen aan te bieden, van appartementen tot vrijstaande huizen. Onze makelaars begeleiden u bij elke stap, van het selecteren van het juiste project tot het finaliseren van de aankoop.

Nieuwbouw
Hypotheek advies Poldermakelaars Hoofddorp
Expat service

Expat service in Amsterdam

Amsterdam is een geliefde bestemming voor expats van over de hele wereld. Bij Poldermakelaars begrijpen we de unieke behoeften van expats en bieden we gespecialiseerde ondersteuning om te zorgen dat jij als expat de perfecte woning vindt in Amsterdam.

Expat service

Weten wat je huis waard is?

Daarmee start je vandaag nog met het maken van berekeningen.

Afspraak maken Start met de waardecheck!
Eerlijke tarieven

Je droomhuis (ver)kopen zonder zorgen

Bij ons draait het om ervaring, kwaliteit en advies. Gewoon goede begeleiding bij de aankoop of verkoop van je woning in Amsterdam, die je ook écht wat oplevert.

Afspraak maken Bel ons
9.6 Op funda Klantbeoordeling
Reviews

Onze ambassadeurs

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6.

Verkoop

Mevr. Abdelrahman

Boschplaat 114 te Hoofddorp

We zijn heel blij dat we Polder & Leopardi ingeschakeld voor onze woning. Vanaf het begin liep alles zoals afgesproken. Professioneel, betrouwbaar, en altijd open voor vragen vanaf de dames aan de lijn tot Vincent Leopardi.

10
Verkoop

Mevr. Kuijpers

Berlagelaan 54 te Haarlem

Ik beveel ze van harte aan! Persoonlijk contact en goede adviezen over het klaarmaken van mijn woning en uitgebreide terugkoppeling van de kijkdagen. Ik ben ook zeer tevreden met de opbrengst.

10
Verkoop

Pascale & Mirella

Mauritspoort 31 te Nieuw-Vennep

Het contact verliep erg soepel en geen één vraag was teveel. Altijd bereikbaar en zeer vriendelijk geholpen. Goede prijs afspraken en eerlijke feedback. Kortom een topmakelaar!

10

Afspraak plannen

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*

Gratis waardebepaling

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*