Huis kopen
Aankoopmakelaar

Woning aankopen in Badhoevedorp

Het kopen van een huis is een belangrijke stap in uw leven. Bij Poldermakelaars begeleiden we u bij elke stap van het aankoopproces. Onze ervaren makelaars helpen u bij het vinden van uw ideale woning, bieden deskundig advies over de marktwaarde en voeren namens u de onderhandelingen. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw nieuwe woning kunt betrekken.

Aankopen
Huis verkopen Hoofddorp
Verkoopmakelaar

Woning verkopen in Badhoevedorp

Overweegt u uw woning te verkopen? Bij Poldermakelaars zorgen wij ervoor dat uw huis snel en tegen de beste prijs wordt verkocht. Met onze diepgaande kennis van de woningmarkt in Badhoevedorp, zorgen wij voor een optimale presentatie van uw woning. Van professionele fotografie tot gerichte marketingstrategieën, wij doen er alles aan om uw woning aantrekkelijk te presenteren aan potentiële kopers.

Verkopen
Hypotheek advies Poldermakelaars Hoofddorp
Nieuwbouw

Nieuwbouw in Badhoevedorp

Geïnteresseerd in nieuwbouwprojecten in Badhoevedorp? Poldermakelaars & Leopardi begeleidt je stap voor stap door het aankoopproces. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde projectontwikkelaars en geven wij hen deskundig advies op basis van marktkennis. Onze makelaars begeleiden u bij het hele proces, van het selecteren van het juiste project tot het afronden van de aankoop.

 

 

Nieuwbouw
Hypotheek advies Poldermakelaars Hoofddorp
Expat service

Expat service in Badhoevedorp

Ben je expat en zoek je een woning in Badhoevedorp? Poldermakelaars & Leopardi heeft ruime ervaring met expats en weet waar je prettig kunt wonen. Wij ontzorgen expats volledig bij de zoektocht naar een comfortabel thuis in Badhoevedorp.

 

Expat service

Weten wat je huis waard is?

Zo kun je vandaag nog starten met het maken van berekeningen.

Afspraak maken Start met de waardecheck!
Eerlijke tarieven

Je droomhuis (ver)kopen zonder zorgen

Bij ons draait het om ervaring, kwaliteit en advies. Gewoon goede begeleiding bij de aankoop of verkoop van je woning in Badhoevedorp, die je ook écht wat oplevert.

Afspraak maken Bel ons
9.6 Op funda Klantbeoordeling
Reviews

Onze ambassadeurs

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6.

Verkoop

Mevr. Abdelrahman

Boschplaat 114 te Hoofddorp

We zijn heel blij dat we Polder & Leopardi ingeschakeld voor onze woning. Vanaf het begin liep alles zoals afgesproken. Professioneel, betrouwbaar, en altijd open voor vragen vanaf de dames aan de lijn tot Vincent Leopardi.

10
Verkoop

Mevr. Kuijpers

Berlagelaan 54 te Haarlem

Ik beveel ze van harte aan! Persoonlijk contact en goede adviezen over het klaarmaken van mijn woning en uitgebreide terugkoppeling van de kijkdagen. Ik ben ook zeer tevreden met de opbrengst.

10
Verkoop

Pascale & Mirella

Mauritspoort 31 te Nieuw-Vennep

Het contact verliep erg soepel en geen één vraag was teveel. Altijd bereikbaar en zeer vriendelijk geholpen. Goede prijs afspraken en eerlijke feedback. Kortom een topmakelaar!

10

Afspraak plannen

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*

Gratis waardebepaling

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*