Huis kopen
Aankoopmakelaar

Woning aankopen in Nieuw-Vennep

Wilt u een woning kopen in Nieuw-Vennep, maar heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Als aankoopmakelaar in Nieuw-Vennep bieden wij deskundig advies en begeleiding. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften, zodat onze makelaars u kunnen helpen om de juiste beslissingen te nemen en op het juiste moment actie te ondernemen.

Aankopen
Huis verkopen Hoofddorp
Verkoopmakelaar

Woning verkopen in Nieuw-Vennep

Wilt u uw woning verkopen in Nieuw-Vennep? Onze verkoopmakelaars bieden maatwerk voor een succesvolle verkoop. Met een hecht team van vier enthousiaste medewerkers doen wij er alles aan om u als verkoper volledig te ontzorgen en een optimaal resultaat te behalen.

Verkopen
Hypotheek advies Poldermakelaars Hoofddorp
Nieuwbouw

Nieuwbouw in Nieuw-Vennep

Nieuwbouw kopen in Nieuw-Vennep? Poldermakelaars & Leopardi begeleidt je stap voor stap door het aankoopproces. Wij bieden ook ondersteuning aan projectontwikkelaars met gedegen marktkennis en deskundig advies.

Nieuwbouw
Hypotheek advies Poldermakelaars Hoofddorp
Expat service

Expat service in Nieuw-Vennep

Bent u expat en op zoek naar een woning in Nieuw-Vennep? Poldermakelaars & Leopardi heeft ruime ervaring met expats en weet waar u prettig kunt wonen. Wij ontzorgen expats volledig bij de zoektocht naar een fijn thuis.

 

Expat service

Weten wat je huis waard is?

Begin vandaag nog met het maken van berekeningen.

Afspraak maken Start met de waardecheck!
Team Poldermakelaars Hoofddorp
Eerlijke tarieven

Je droomhuis (ver)kopen zonder zorgen

Bij ons draait het om ervaring, kwaliteit en advies. Gewoon goede begeleiding bij de aankoop of verkoop van je woning in Nieuw-Vennep, die je ook écht wat oplevert.

Afspraak maken Bel ons
9.6 Op funda Klantbeoordeling
Reviews

Onze ambassadeurs

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6.

Verkoop

Mevr. Abdelrahman

Boschplaat 114 te Hoofddorp

We zijn heel blij dat we Polder & Leopardi ingeschakeld voor onze woning. Vanaf het begin liep alles zoals afgesproken. Professioneel, betrouwbaar, en altijd open voor vragen vanaf de dames aan de lijn tot Vincent Leopardi.

10
Verkoop

Mevr. Kuijpers

Berlagelaan 54 te Haarlem

Ik beveel ze van harte aan! Persoonlijk contact en goede adviezen over het klaarmaken van mijn woning en uitgebreide terugkoppeling van de kijkdagen. Ik ben ook zeer tevreden met de opbrengst.

10
Verkoop

Pascale & Mirella

Mauritspoort 31 te Nieuw-Vennep

Het contact verliep erg soepel en geen één vraag was teveel. Altijd bereikbaar en zeer vriendelijk geholpen. Goede prijs afspraken en eerlijke feedback. Kortom een topmakelaar!

10

Afspraak plannen

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*

Gratis waardebepaling

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*