Huis kopen
Aankoopmakelaar

Woning aankopen in Amstelveen

Bent u op zoek naar een woning in Amstelveen, maar heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Als aankoopmakelaar in Amstelveen bieden wij u graag deskundig advies. We luisteren naar uw wensen en eisen, zodat we u optimaal kunnen ondersteunen en op het juiste moment de juiste stappen kunnen zetten.

Aankopen
Huis verkopen Hoofddorp
Verkoopmakelaar

Woning verkopen in Amstelveen

Wilt u uw woning verkopen in Amstelveen? Onze verkoopmakelaars bieden maatwerk voor een succesvolle verkoop in Amstelveen. Met een hecht team van vier enthousiaste medewerkers doen wij er alles aan om u als verkoper volledig te ontzorgen.

Verkopen
Hypotheek advies Poldermakelaars Hoofddorp
Nieuwbouw

Nieuwbouw in Amstelveen

Nieuwbouw kopen in Amstelveen? Poldermakelaars & Leopardi begeleidt u stap voor stap door het aankoopproces. Daarnaast ondersteunen wij projectontwikkelaars met gedegen marktkennis en deskundig advies.

Nieuwbouw
Hypotheek advies Poldermakelaars Hoofddorp
Expat service

Expat service in Amstelveen

Als expat in een nieuw land zoekt u een ervaren makelaar die weet waar het prettig wonen is en ervaring heeft met expats. Poldermakelaars & Leopardi helpt expats in Amstelveen bij het vinden van een thuis en neemt hen alle zorgen uit handen.

 

Expat service

Weten wat je huis waard is?

Daarmee start je vandaag nog met het maken van berekeningen.

Afspraak maken Start met de waardecheck!
Eerlijke tarieven

Je droomhuis (ver)kopen zonder zorgen

Bij ons draait het om ervaring, kwaliteit en advies. Gewoon goede begeleiding bij de aankoop of verkoop van je woning in Amstelveen, die je ook écht wat oplevert.

Afspraak maken Bel ons
9.6 Op funda Klantbeoordeling
Reviews

Onze ambassadeurs

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6.

Verkoop

Mevr. Abdelrahman

Boschplaat 114 te Hoofddorp

We zijn heel blij dat we Polder & Leopardi ingeschakeld voor onze woning. Vanaf het begin liep alles zoals afgesproken. Professioneel, betrouwbaar, en altijd open voor vragen vanaf de dames aan de lijn tot Vincent Leopardi.

10
Verkoop

Mevr. Kuijpers

Berlagelaan 54 te Haarlem

Ik beveel ze van harte aan! Persoonlijk contact en goede adviezen over het klaarmaken van mijn woning en uitgebreide terugkoppeling van de kijkdagen. Ik ben ook zeer tevreden met de opbrengst.

10
Verkoop

Pascale & Mirella

Mauritspoort 31 te Nieuw-Vennep

Het contact verliep erg soepel en geen één vraag was teveel. Altijd bereikbaar en zeer vriendelijk geholpen. Goede prijs afspraken en eerlijke feedback. Kortom een topmakelaar!

10

Afspraak plannen

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*

Gratis waardebepaling

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*