Verkopen

U overweegt uw woning te verkopen....

De verkoop zal vaak een belangrijke stap in uw leven zijn. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen specifieke situatie en redenen waarom eventueel tot verkoop zal worden besloten. In een vrijblijvend en kosteloos gesprek bij u thuis zullen deze omstandigheden aan de orde komen en mede bepalend zijn voor de wijze waarop wij u adviseren. Een zeer belangrijk aspect is onze taxatie van de waarde van het woonhuis of appartement en ons advies met betrekking tot de vraagprijs. Uiteraard maken wij graag een afspraak om uw huis te bezichtigen en te inspecteren, zodat wij u een weloverwogen advies kunnen geven. Vanzelfsprekend kunnen wij onze mondelinge adviezen schriftelijk bevestigen.

Als makelaarskantoor met een zeer groot marktaandeel heeft ons kantoor veel verkoopopdrachten, waardoor wij dagelijks door vele potentiële kopers (zoekers) benaderd worden. Hierdoor hebben wij een zeer uitgebreid relatiebestand opgebouwd. Regelmatig verkopen wij zeer succesvol binnen ons eigen relatiebestand.

Uw makelaar komt bij u langs.

Makkelijk. Een vrijblijvend en kosteloos verkoopadvies.

U kunt dan alle vragen stellen en krijgt een uitleg over onze complete dienstverlening, onze scherpe courtage, alsmede over de vraagprijs en de getaxeerde waarde / koopsom van uw woning.