Met een hecht team van 4 enthousiaste nieuwbouwspecialisten ondersteunen we ontwikkelaars met marktkennis, prijsadvies en een doordacht verkoopplan.

Prachtige nieuwbouwprojecten lijken zichzelf te verkopen. Maar vergis je niet, daar gaat een intensief onderzoekstraject aan vooraf. Wij staan vanaf de eerste vergunningsaanvraag klaar voor projectontwikkelaars met betrokken locatieadvies, gedegen marktanalyse (naar welk type woning is vraag?) en realistisch prijsadvies.

Daarbij adviseren we altijd een sterke prijsstrategie die een lach tovert op zowel het gezicht van de koper als op het gezicht van de ontwikkelaar. Een prijs die het project rendabel maakt, geen vertraging veroorzaakt én een vloeiende verkoop garandeert.

Altijd bereikbaar

Voor zowel kopers als ontwikkelaars zijn wij 24/7 bereikbaar. Voor advies, prangende vragen of gewoon om even te sparren.

Stuur gerust een berichtje
Ervaren in nieuwbouw

Met 6 grote projecten in de omgeving Hoofddorp en ruime kennis op kantoor, helpen we je om jouw project optimaal in de verkoop te zetten.

Deel je ideeën met ons
Sparringpartner op niveau

Als ontwikkelaar wil je alles weten. Hoe de markt eruitziet, aan welke woningen de doelgroep behoefte heeft en welke prijzen haalbaar zijn. Benut onze kennis!

Laten we kennismaken
Het beste resultaat

Een mooie aankoop voor onze kopers, maar vooral ook een zorgeloze verkoop waardoor ontwikkelaars in de toekomst blind vertrouwen op Poldermakelaars & Leopardi.

Samen aan de toekomst bouwen
Reviews

Onze ambassadeurs

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3.

Aankoop

Dhr. Ben van Heeswijk

Navona 54 te Hoofddorp

Vincent en zijn team zijn professioneel, bereikbaar en deskundig. Bij de vele bezichtigingen was altijd goede begeleiding, met oog voor detail. De makelaars leven zich ook in in de wensen en eisen van de klant.

9 3
Aankoop

Dhr. M.G.A. de Weerd

Horstermeerstraat 12 te Hoofddorp

Vincent is een prettige en deskundige makelaar die snel en goed voor mij heeft onderhandeld bij de aankoop van mijn appartement.

8 5
Aankoop

Een funda gebruiker

Zilverschoon 82 te Drachten

Super makelaar om mee samen te werken. Deskundig, adequaat en vriendelijk. Persoonlijk advies en deskundig in de aankoop. Ook zeer menselijk in benadering. Wij voelden ons gewaardeerd en goed geholpen in het gehele traject.

8 3
Aankoop

Dhr. Jay Yuen

Bennebroekerweg 625 te Hoofddorp

Altijd zeer prettige en heldere communicatie. We werden altijd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken, maar ook goede proactieve advisering mbt verdere stappen en zaken om rekening mee te houden.

10

Afspraak plannen

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*

Gratis waardebepaling

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*