Als aankoopmakelaar kruipen we een beetje in de huid van jou als koper. We willen weten wat je zoekt en waarom
je dat zoekt.

Veranderingen in de markt zijn niet alleen spannend voor verkopers, ook kopers kunnen daar onzeker van worden. We zien regelmatig dat kopers zich na een aankoop toch nog terugtrekken, omdat ze niet goed genoeg weten wat ze nu eigenlijk kopen. Als aankoopmakelaar vinden we het onze nummer 1 taak om jou alleen iets te laten kopen waar je 100% achter staat. Nu, maar ook als alle handtekeningen zijn gezet en je helemaal gesetteld bent.

Om die missie samen te volbrengen, is commitment enorm belangrijk. Commitment van je makelaar, die met je meedenkt, je eerlijk adviseert en je bijstaat met een scherp bouwkundig oog tijdens bezichtigingen. Maar ook commitment vanuit jou als koper. Ook als het niet binnen enkele weken lukt. Daarom gaan we bij de start van een aankoop altijd samen een overeenkomst aan.

Financieel gescreend

Een sterke koper weet wat hij kan kopen

Wij zijn graag slagvaardig als het erop aankomt. Daarom vragen we van onze aankoopklanten altijd eerst financieel advies in te winnen om te weten wat ze kunnen én willen betalen. Heb je dat nog niet gedaan, dan brengen we je graag in contact met onze vaste partner Hypotheekshop Schiphol.

Afspraak maken Hypotheekshop

Typisch Poldermakelaars & Leopardi

Altijd bereikbaar

Als koper wil je het gevoel hebben dat jouw vraagstuk top-of-mind is. Heb je ‘s avonds een prangende vraag?

Stuur gerust een berichtje
Plezier en enthousiasme

Waar het beladen is breken wij graag het ijs. Met positieve energie gaan we samen de uitdaging aan.

Ga met ons de uitdaging aan
Volledig ontzorgen

We staan zij-aan-zij met jou tijdens het aankoopproces. Is dat gelukt en zoek je een makelaar voor de verkoop?

We hopen dat je aan ons denkt
Jouw droomhuis

Dat is dé stip op de horizon. En we geven niet op tot we de woning hebben gevonden waar je een mooie toekomst kunt opbouwen.

Bouw met ons aan jouw toekomst
Eerlijke tarieven

Je droomhuis kopen zonder zorgen

Wij blijven ver weg van stuntcourtages. Bij ons draait het om ervaring, kwaliteit en advies. Gewoon goede aankoopbegeleiding waar je voor betaalt, maar die je ook écht wat oplevert.

Afspraak maken Bel ons
9.3 Op funda Klantbeoordeling
Reviews

Onze ambassadeurs

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3.

Aankoop

Dhr. Ben van Heeswijk

Navona 54 te Hoofddorp

Vincent en zijn team zijn professioneel, bereikbaar en deskundig. Bij de vele bezichtigingen was altijd goede begeleiding, met oog voor detail. De makelaars leven zich ook in in de wensen en eisen van de klant.

9 3
Aankoop

Dhr. M.G.A. de Weerd

Horstermeerstraat 12 te Hoofddorp

Vincent is een prettige en deskundige makelaar die snel en goed voor mij heeft onderhandeld bij de aankoop van mijn appartement.

8 5
Aankoop

Een funda gebruiker

Zilverschoon 82 te Drachten

Super makelaar om mee samen te werken. Deskundig, adequaat en vriendelijk. Persoonlijk advies en deskundig in de aankoop. Ook zeer menselijk in benadering. Wij voelden ons gewaardeerd en goed geholpen in het gehele traject.

8 3
Aankoop

Dhr. Jay Yuen

Bennebroekerweg 625 te Hoofddorp

Altijd zeer prettige en heldere communicatie. We werden altijd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken, maar ook goede proactieve advisering mbt verdere stappen en zaken om rekening mee te houden.

10

Afspraak plannen

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*

Gratis waardebepaling

"*" indicates required fields

Consent*
Consent*