Terug naar de resultaten
Verkocht
Vriezekoop 11 C in Leimuiden 2451 CP

Vriezekoop 11 C

2451 CP Leimuiden
€ 55.000,- k.k.
023-562 23 23

Kenmerken

Soort object Overigog
Lees meer

Omschrijving

Vriezekoop (zuid) 11C - Leimuiden.

Op een idyllisch plekje aan de Drecht gelegen perceel recreatiegrond met insteekhaven en panoramisch uitzicht over polderlandschap.
De Drecht heeft een open vaarwater dat in verbinding staat met het Braassemermeer, de Westeinderplassen en de...
Lees meer

Omschrijving

Vriezekoop (zuid) 11C - Leimuiden.

Op een idyllisch plekje aan de Drecht gelegen perceel recreatiegrond met insteekhaven en panoramisch uitzicht over polderlandschap.
De Drecht heeft een open vaarwater dat in verbinding staat met het Braassemermeer, de Westeinderplassen en de Kagerplassen. De omgeving biedt een tal van recreatiemogelijkheden zowel op het land als op het water. De Drecht heeft uitstekend zwem- en viswater.
Het perceel heeft een oppervlakte van circa 1.370 m² en heeft als bestemming: natuurdoeleinden met dagrecreatief verblijf.
Door de begroeiing en beplanting biedt het perceel veel privacy. Tevens beschikt perceel over een eigen ligplaats voor een boot. De ruime insteekhaven bevindt zich geheel op eigen terrein.

Oplevering: per direct
Overdracht Status Verkocht Prijs € 55.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Overigog Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 1370 m² Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Huidig gebruik Overigog Huidige bestemming Overigog Kadastrale gegevens Gemeente Leimuiden Sectie C Perceelnummer 1715 Oppervlakte 1370 m² Eigendomssituatie Zie akte
Route van naar Vriezekoop 11 C, 2451 CP Leimuiden

Neem contact met ons op

.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.